Mindannyian futottunk már bele érdekes randikba és randipartnerekbe, s biztos vagyok benne, hogy legalább egy meghökkentő történetet mindenki tudna mesélni nekem. De hogy lásd, másokkal is történnek ilyennek, hoztam nektek a net világából 13+1 igen fura randitörténetet.

 

1.

A partnerem kiszállított az autóból, hogy a járdaszegélyen várjak, amíg ő párhuzamosan parkol. 3 sikertelen próbálkozás után elhajtott. Hazasétáltam.

2.

Egyszer moziba vittem egy lányt. A film közben folyamatosan a mögötte lévő emberre nézegetett. Kiderült, hogy EGÉSZ idő alatt az apja ült mögöttünk.

3.

A főiskolán egy barátom rávett egy vakrandira. Nem voltam jó hangulatban, mert néhány órával előtte kaptam egy büntetőcédulát. A nap még rosszabb lett, amikor kiderült, hogy a partnerem az a rendőr, aki a büntetőcédulát adta.

4.

Az első randikon a férjem fulladozott az omlettben és hagymát fújt ki az orrán. Mindenesetre hozzámentem.

5.

Elmentem egy randira azzal a sráccal, akivel egy buliban találkoztam. Egy esküvői fogadásra vitt. A szülei is ott voltak és az anyukája azt mondta, hogy “Sokkal csinosabb vagy, mint a barátnője.”.

6.

Randiztam egy pasassal, aki azt mondta, hogy nincs pénze és kölcsönkért 10 dollárt, hogy vegyen egy italt a kisboltban. Egy kaparós sorsjeggyel jött vissza, nyert 60 dollárt, aztán hazavitt, mert én nem akartam sztriptízbárba menni a “nyereményéből”.

7.

Találkoztam egy sráccal a Tinderről és a volt felesége házában fejeztük be az estét, ahol én részegen segítettem neki menyasszonyi ruhát kiválasztani a közelgő esküvőjére mással.

8.

Egyszer elmentem egy randira, a lány 10 barátja volt ott vele és fogalmuk sem volt róla, hogy én jövök. Totál részeg volt és Tomként mutatott be. Amikor kijavítottam, azt mondta, hogy “Ó, igen, Tom holnap este lesz.”

9.

Egy fiú elment a lány házához, hogy felvegye a randevújukra, de a lány nővére csak annyit mondott neki, hogy elment hétvégére a másik barátjával. A fiú egy percig gondolkodott, aztán megkérdezte, hogy “És te szeretnél szórakozni?”. Ez volt a szüleim első randija.

10.

Egyszer találkoztam egy lánnyal egy vakrandin. Egész vacsora alatt egy árva szót sem szólt, végzett a vacsorájával és kisétált. Akkor néztem meg a telefonomat és volt rajta egy üzenet a lánytól, amiben az állt, hogy nem tud jönni ma este… Akkor én mégis kivel ettem?

11.

Online ismertem meg egy srácot és moziba mentünk az első randinkon. Az este végén, amikor úgy tett, mintha azt tervezné, hogy megcsókol, az egész száját az orromra tette és belefújt. Majd nevetve azt mondta, hogy ezt csinálja a kutyájának és kutyatrombitának hívja.

12.

Vakrandi volt és meglepő módon elég aranyosnak találtam. Minden rendben ment, amíg a volt barátnője el nem kezdte hívogatni. Végül felvette és úgy fejezte be, hogy “Nem is olyan csinos.” és “Én is szeretlek.”

13.

Amikor azokról a dolgokról beszélgettünk, amikben hiszünk, azt mondta, hogy még mindig élnek a dinoszauruszok, a föld alatt járnak és ez okozza a földrengéseket.

13+1.

Összefutottunk a férjével.