Az íróról

Létezik Tűpontos útmutató ahhoz, hogyan találd meg a hozzád való társat?

Minden zárhoz tartozik egy kulcs, minden kulcs keres egy zárat. Zár nélkül minden kulcs értelmetlen, kulcs nélkül a zár csupán holt tárgy. Megtalálni a megfelelő zárat sok időbe telhet. Türelem kell hozzá, elszántság, bátorság, és főként: őszinte vágy. És kitartás. Keresni, keresni a zárat. Előfordulhat, hogy találsz olyat, amelyhez majdnem illeszkedik. Sőt, talán illeszkedik is. És azt hiszed, megtaláltad. Próbálod elfordítani a kulcsot, de nem megy. Hogyan lehet ez? Hiszen illik a zárba. Mégsem tudod kinyitni az ajtót. (Csitáry-Hock Tamás)

Tóth Kriszta vagyok. Egész kicsi korom óta dolgozom a számítógépekkel, a hálózattal. Sőt, az egyik diplomamunkám is a netes kommunikációból írtam. Mióta csak átlagember számára elérhető a net, én azóta fent vagyok, azóta használom az ismerkedés, kapcsolatépítés mindennemű formájára. Az IRC, a Habostorta és az Origo Chat után az első netes társkereső oldalakon is fent voltam. Vagyis bruttó harmincéves tapasztalatom van a hálózatokról, a netes kapcsolatépítésről. A való életben megismert embereken kívül mára bőven meghaladja a netes randijaim száma azt a bizonyos háromszámjegyűt. Beleértve az ötperc alatt elmenekülősőket és a több évig tartó szerelmeket is. S mivel ennyi randihoz igazán mély merítés kell, a levelezések, chatelések száma több ezerre tehető.

 

Évekig gondolkoztam azon, hogy azt a rengeteg tapasztalatot, módszertant, amit összegyűjtöttem, hogyan adhatnám át másoknak is, hogyan segíthetném vele mások életét is. Mi mindent is kellene előbb magunkban rendbe rakni, mielőtt regisztráljuk magunkat egy-egy ilyen oldalra. Milyen fotókat tegyünk fel magunkról, mit írjunk a lapunkra, mi alapján szelektáljunk a férfiak között, s hogyan beszélgessünk sikeresen velük. Mit szabad és mit nem a netes ismerkedés első szakaszában, mikor jön el az első randi ideje, s mi történik, ha az mégsem nyert. Mik azok a jelek, amelyek láttán fel kell villannia annak a bizonyos veszélyt jelző piros lámpának, mik a tipikus tünetei annak, hogy jobban járunk, ha azt az ismerkedést inkább gyorsan lezárjuk.

Látva, mekkora teret nyert az életünkben a világháló és hogy ebből adódóan egyre többen próbálkoznak meg a netes társkeresőkkel, de közben elképzelésük sincs arról, hogyan csinálják ezt igazán jól, hogyan sérüljenek közben a legkisebb mértékben, elérkezettnek láttam az időt, hogy kezembe vegyem ezt az ügyet. Így született meg az elhatározás, hogy könyvben írom le a fenti kérdésekre a válaszokat. Körbenézve a piacon, leginkább csak interjúköteteket találtam, de olyant, ami megfogná a nők kezét, s végigvezetné őket ezen a kusza világon, nem találtam. Ezért készült el a Pasit a netről – A netes társkeresés kézikönyve nőknek című könyvem.

Mit tehetsz, hogy megtaláld a párod?

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy megtudd, mi mindent tehetsz a sikeres pártalálásért! Mire figyelj a társkereső oldalakon, mit tudj meg mindenképp a randipartneredről, hogyan kommunikálj, hogy tényleg azokkal ismerkedj, akik hozzád valók?

A spamet én sem szeretem, így ígérem, nem foglak sűrűn, s pláne nem olyan dolgokkal zaklatni, amelyek nem idevalóak.

Már alig várom, hogy beszéljünk!