Ha neked is jól jönne egy tűpontos útmutató,
hogyan találd meg a hozzád való társat!

Mire kapsz választ a könyvből?

Kit és milyen kapcsolatot keresel?

Még a regisztráció előtt fel kell tenned három fontos kérdést magadnak. A könyvből megtudod, melyek ezek, illetve miket érdemes nézned a férfiakban az ismerkedés során.

Hol érdemes keresgélni?

Valós élet kontra online: Melyiket válasszuk? Ha online, akkor melyik a több száz oldal közül? Egyesével átnézzük a népszerű oldalakat, melyiket milyen esetben érdemes használnod.

Hogyan töltsd ki jól az adatlapod?

A győzelemhez elengedhetetlen, hogy az adatlapod jó legyen kitöltve és megfelelő fotókat tölts fel magadról. Megmutatom, hogyan hozhatod ki ezekből a maximumot!

Hogyan keresgélj a pasik közt?

Több tízezer pasi van fent a netes társkeresőkön. Átvesszük, hogyan szűrd ki közülük azokat, akik hozzád valók, illetve kik azok, akiket messziről kerülj el, hogyan ismerd fel a vészjeleket.

Mire figyelj a randin?

Ha megvan az ígéretes jelölt, randizni is illik vele. 🙂 Na, de pontosan mikor is jön el ennek az ideje? Hol találkozzatok, mire figyelj a találkozón? Mit csinálj, ha bejön, s mit, ha nem?

Akiknek már sikerült: Tündérmesék

Neten sem megy egy kattintásra a pártalálás. Ha kezdenél belefásulni, olvasd el azok történeteit, akik a neten találták meg a párjukat. A könyv végén ilyen szívmelengető történeteket találsz. 

Fejezet

Oldal

Társkeresőoldal

Tűpontos útmutató ahhoz, hogy megtaláld a hozzád való társat!

Minden zárhoz tartozik egy kulcs, minden kulcs keres egy zárat. Zár nélkül minden kulcs értelmetlen, kulcs nélkül a zár csupán holt tárgy. Megtalálni a megfelelő zárat sok időbe telhet. Türelem kell hozzá, elszántság, bátorság, és főként: őszinte vágy. És kitartás. Keresni, keresni a zárat. Előfordulhat, hogy találsz olyat, amelyhez majdnem illeszkedik. Sőt, talán illeszkedik is. És azt hiszed, megtaláltad. Próbálod elfordítani a kulcsot, de nem megy. Hogyan lehet ez? Hiszen illik a zárba. Mégsem tudod kinyitni az ajtót. (Csitáry-Hock Tamás)

 

“Arra várni, hogy majd csak leszólít egy partiképes férfi, pontosan ugyanolyan naivitás, mint telefonon keresztül választani használt autót.” (Robert Craig)

Legyél az elsők között, akik

előrendelik a könyvet,

így még a

kedvezményes áron

juthatsz hozzá!

Előrendelésre mindössze a könyv megjelenéséig van lehetőség.

Az előrendelők elsők közt kapják meg az e-book letöltési linkjét, így mindenki előtt olvashatják azt.

Az e-book várható megjelenése: 2024 tavasza.

 

A kedvezményes előrendelési ár:

3990 Ft.

Előrendelés

A könyv jelenleg e-bookként előrendelhető. Várható megjelenése 2024 tavasza. Kattints a gombra, majd töltsd ki a megrendelési űrlapot, válaszd ki a számodra legkényelmesebb fizetési módot és így elsők között, még az előrendelési kedvezményes áron, 3990 Ft-ért juthatsz hozzá!

Egyszerűen csak nyomd meg a KOSÁRBA TESZEM GOMBOT! A honlap automatikusan átvisz az űrlaphoz.